Zwerfafval is voor veel mensen één van de grootste ergernissen die er is. Gelukkig zien we op steeds meer plaatsen dat mensen hun krachten bundelen en hier iets tegen doen! Samen gaan onze inwoners met een knijper en afvalzak op pad om hun wijk zwerfafvalvrij te maken. Sinds kort is er ook een zwerfafvalbrigade gestart in Doorwerth, waarbij mensen gezamenlijk hun woonomgeving zwerfafvalvrij maken. 

De zwerfafvalbrigades in Oosterbeek, Renkum en Doorwerth komen tot stand door de samenwerking met de gemeente. De gemeente Renkum omarmt deze vrijwilligers en stellen onder meer hesjes, handschoenen, knijpers en vuilniszakken ter beschikking om het zwerfafval te kunnen opruimen. Ook kunnen zakken opgehaald zwerfafval via ACV ingezameld worden. 

De zwerfafvalbrigades gaan regelmatig aan de slag om verschillende gebieden in hun omgeving schoon te houden en het is nog gezellig ook! Wilt u zich aanmelden bij een zwerfafvalbrigade of zelf aan de slag? Stuur dan een mailtje naar info@goclean-deliemers.nl 

Pin It on Pinterest

Share This