In Heveadorp is het heuglijke feit van de 700ste Woonwensenscan gevierd. Woonwensencoach van het eerste uur Wim Huysman bood Ingrid van Woudenberg deze scan in haar woning in Heveadorp aan. Dit in bijzijn van wethouder Joa Maouche van Klimaat en Duurzaamheid van de gemeente Renkum en Joke Hofstee, coördinator Woonwensenscans bij het EnergieLoket Midden-Gelderland (ELMG).

De gemeente Renkum maakt de Woonwensenscan mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage aan het EnergieLoket Midden-Gelderland (ELMG), onderdeel van de Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Het ELMG is een platform van de gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal. Het EnergieLoket informeert en inspireert woningeigenaren over energiemaatregelen.

De Woonwensenscan geeft een totaalbeeld van mogelijkheden voor energiebesparing, duurzame energie opwekking en subsidies voor woningeigenaren. “Met onze gratis Woonwensenscan krijg je bezoek van een speciaal getrainde Woonwensencoach. De coach loopt mee door het huis om een persoonlijk advies te geven over de mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame energie opwekking”, aldus Joke Hofstee.

Wim Huysman is een van de achttien Woonwensencoaches met wie het ELMG in de Campagne ‘Geef je huis een toekomst’ samenwerkt. “Na zo’n scan krijgen mensen een verslag met aandachtspunten en mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen. Dit is praktisch en snel haalbaar. We geven objectieve en onafhankelijke informatie en verwijzen door naar regionale leveranciers. Bewoners kunnen uiteraard zelf beslissen wat ze gaan aanpakken en in welke volgorde.”

Wilt u ook een Woonwensenscan? U kunt u opgeven via https://www.elmg.nl/Woonwensenscan of EnergieLoket Midden-Gelderland: 085-3030 670.

Pin It on Pinterest

Share This