Heeft u al zonnepanelen op uw bedrijfsdak? De provincie ondersteunt u met de campagne ‘Verzilver uw dak’ bij de eerste stappen om zonnepanelen op uw bedrijfsdak te krijgen. Bij onze bijeenkomst op 7 oktober vertelde OverMorgen al over de campagne. Direct na de bijeenkomst gaven vier bedrijven gehoor aan de oproep om me de actie mee te doen, een prachtig resultaat! Ook in 2020 komt er weer een subsidieronde aan.

Een aantal maanden geleden is de provincie gestart met de campagne ‘Verzilver uw dak’, ondersteund door Over Morgen, een adviesbureau dat werkt aan een duurzame leefwereld. Deze campagne zorgt ervoor dat eigenaren van grote bedrijfsdaken worden geholpen bij het nemen van de eerste stappen die nodig zijn voor de realisatie van zonnepanelen. Inmiddels zijn in de regio’s Arnhem-Nijmegen en Rivierenland 36 subsidieaanvragen gedaan. Ook in 2020 kunnen zij weer gratis ondersteuning bieden bij een subsidieaanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Vraag dan gratis en vrijblijvend een dakscan aan via de website van Overmorgen. Over Morgen checkt of uw dak geschikt is, berekent hoeveel panelen u op uw dak kwijt kunt, legt de verschillende businesscases aan u voor en vraagt op uw naam subsidie voor u aan. Na toekenning van de subsidie kunt u zelf aan de slag met de realisatie van zonnepanelen op uw dak.

Meer informatie vindt u op de website.

Pin It on Pinterest

Share This