Biologische Boerderij Veld en Beek

Biologische Boerderij Veld en Beek

Veld & Beek is een biologische boerderij met ossen in natuurgebieden, melkvee bij de boerderij en ze telen groente. De ossen zijn van het oud-Hollandse ras Blaarkop. De dieren lopen het gehele jaar buiten, zo hebben ze een prachtig leven en dragen ze bij aan natuurbeheer. Na een aantal jaren grasland en bemesting is de bodem rond de boerderij heel vruchtbaar geworden voor de productie van groente en aardappelen. 

Al de producten gaan rechtstreeks van de boerderij naar een zelfbediening koelwagen uw eigen buurt (Wageningen, Renkum, Heelsum, Bennekom en Oosterbeek). De producten die er te koop worden aangeboden zijn: rundvlees, ganzenvlees, groente, fruit, kaas, melk, yoghurt, karnemelk, eieren, en brood. De klant krijgt een sleutel van de wagen en kan op elk gewenst moment gaan winkelen. Alleen melkproducten moeten vooraf besteld worden. Wilt u ook een sleutel, kijk dan op de website www.veldenbeek.nl 

Interessant is de visie van de ondernemer Jan Wieringa op duurzaam ondernemen en circulair gebruik van grondstoffen waarover hij boeiend kan vertellen en praktische voorbeelden kan laten zien. Op zondag 3 november is de volgende open dag, van 13:00 tot 16:00. Ga mee met een rondleiding en proef van de producten.

Pin It on Pinterest

Share This