Stuur jouw groenproject in voor de Steenbreektrofee verkiezing

De jury van de Steenbreektrofee is weer op zoek naar innovatieve projecten die bijdragen aan de vergroening van onze leefomgeving. Met deze verkiezing doet Stichting Steenbreek een oproep om creatieve oplossingen te delen, te laten groeien en zo anderen te inspireren! Geef jouw project op voor de verkiezing van 2024, aanmelden is eenvoudig.

In heel Nederland bestaan allerlei inspirerende initiatieven waarin verschillende mensen het goede voorbeeld geven. Soms kan één persoon al het verschil maken! ‘Met creatieve oplossingen kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de biodiversiteit, een prettige buurt om in te wonen en het klimaat. Het sociale domein speelt hierin een belangrijke rol, want juist samen zorgen we voor een gezonde leefomgeving!’ zegt directeur Roel van Dijk van Stichting Steenbreek.

Wie kan meedoen?
Zowel groene initiatieven op het niveau van de straat of wijk, als op het niveau van dorp en stad zijn welkom. Dit kan van een gemeente zijn, maar ook van een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, ondernemer of inwoner. De grootte van het project/initiatief is niet relevant om mee te doen aan deze verkiezing, maar je zit al in de uitvoering en niet meer in de ‘planfase’. Op onze site vind je voorbeelden van voorgaande deelnemers, ter inspiratie. Ga je ervoor om met jouw/jullie initiatief dit jaar de Steenbreektrofee te winnen? Een mooie uitdaging!

Deadline 20 mei
Inzenden kan tot uiterlijk 20 mei. In juni komt de jury bij elkaar om de inzendingen te beoordelen en in het najaar vindt de bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de Steenbreektrofee plaats. Ga naar de website steenbreek.nl/trofee voor inspiratie, criteria, spelregels en het deelnameformulier. Stuur je project op tijd in!

Prijsuitreiking
Als winnaar van de verkiezing krijg je de prachtige Steenbreektrofee uitgereikt en ontvang je een uitgebreid adviesrapport van de vakjury. In dit rapport tref je een persoonlijke waardering aan, met tips om jouw project toekomstbestendiger te maken. Daarnaast krijgt jouw project de nodige media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen.

  • facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Gmail

Pin It on Pinterest

Share This