Duurzame SteK

Duurzame SteK

Een mooi buurtinitiatief om de wijk te verduurzamen is het initiatief ‘Duurzame Stek’ van de wijk Stenen Kruis in Oosterbeek. Op 8 oktober 2018 kwamen maar liefst 65 buurtgenoten naar de wijkavond in het Vierbeek College om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Ondertussen zijn er al velen aangesloten die graag hun steentje bijdragen en zijn er verschillende subgroepen gevormd.

Maandagavond 7 oktober a.s., om 19.45 uur in  het Vierbeekcollege aan de Wijnand van Arnhemweg staat een volgende buurtavond gepland, om buurtgenoten te informeren over de ontwikkelingen, de stand van zaken en het vervolg.

En op zaterdag 12 oktober a.s. van 10 tot 12 uur is een duurzame-huizenroute gepland in de wijk.

Méér informatie op www.duurzamestek.nl

Warme SteK

Stort zich op duurzaam wonen en (collectieve) energiemaatregelen. Erik Deliege, Wim de Valk, Peter Vriezen, Kees Tak, Jurjen Westra, Ivo Smit, Jerom van Roosmalen, Hendrik Postma, Bjarne Collet en Leen van Doorn.

Groene SteK

Zet zich in voor een groene wijk waarin we elkaar graag ontmoeten en waarin we regenwater optimaal gebruiken. Rivka Schwandt, Marjolijn Neidig, Engelien Heinen, Jacqueline Laumans, Marianne Firet, Peter Dragt en Jan Hassink.

Mobiele SteK

Verkent wat er lokaal mogelijk is op het gebied van bijvoorbeeld elektrische deelauto’s. Reinder Boeve, Ivo Smit.

Co-SteK

Faciliteert de verschillende teams met onder meer communicatie. Vertegenwoordigt het initiatief naar buiten. Leen van Doorn, Marianne Firet, Hendrik Postma, Jacqueline Laumans en Ellen Oomen.

Geïnteresseerd in dit initiatief? Neem dan eens een kijkje op de website duurzamestek.nl, de Facebookpagina of neem contact op via info@duurzamestek.nl.

Pin It on Pinterest

Share This