Duurzaamheidsloket

Duurzaamheidsloket Renkum

Door de langere hete en droge perioden in de zomer wordt het steeds warmer in huis, en in de tuin steeds droger. En wat gaan de energieprijzen komende winter doen? Nu is het de tijd om je te oriënteren!

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Hoe maak ik een plan voor mijn woning, en hoe bereid ik mij voor om van het gas af te gaan? Hoe houd ik mijn huis koel, of laat ik het regenwater mijn tuin in lopen? En hoe krijg ik meer vlinders en bijen in mijn tuin of balkon? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen.
Het duurzaamheidsloket is voor inwoners die zeggen ‘ik ga wat doen!’. Het staat er vol met tips en ideeën over het verduurzamen en vergroenen van de woning en de tuin, onder andere van veel organisaties actief in de gemeente Renkum.

Gaat u aan de slag? Alleen of samen met uw buren? Kom bij het fysiek Duurzaamheidsloket in het gemeentehuis ideeën opdoen! Denk samen met ons mee om ideeën verder te brengen, onder het genot van een kopje koffie.

Elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand (uitgezonderd schoolvakanties) is het fysiek duurzaamheidsloket in de Energiewinkel aan de Dorpsstraat in Renkum geopend. Het wordt bemenst door coaches van de Rijn- en IJssel Energiecoöperatie.

Van 13.00 tot 15.30 uur kun je een tijdslot boeken op de website van het regionaal energieloket. Van 15.30 tot 17.00 uur is het vrije inloop, een afspraak is dan niet nodig. Dus ben je inwoner van gemeente Renkum, kom langs! En laat je verrassen! Of, beter nog, verras ons.

 Bezoek, bel of mail het online regionaal energieloket https://regionaalenergieloket.nl/renkum.

Pin It on Pinterest

Share This