Duurzaamheidsloket

Duurzaamheidsloket Renkum

Het verduurzamen van uw woning en tuin kan zorgen voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in en om uw woning mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het duurzaamheidsloket helpt u om antwoord te krijgen op uw vragen. Het Regionaal Energieloket is de partij waarmee wij samenwerken en geeft u gratis objectieve en transparante informatie over duurzaam wonen en hoe u de energiekosten kunt verlagen.

Wat heeft het duurzaamheidsloket te bieden?

Bij het duurzaamheidsloket kunt u terecht voor:

  • Onafhankelijke informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. De technisch adviseurs zorgen dat informatie te vinden is. Duidelijke uitleg, zonder gedoe.
  • Onafhankelijke informatie over afkoppelen hemelwater en andere duurzaamheidsthema’s, zoals het vergroenen van tuinen en het aanpassen aan de klimaatverandering.
  • Informatie over beschikbare subsidies en leningen. Zowel landelijke als lokale regelingen. Op de website van het Regionaal Energieloket vindt u alle informatie op 1 plek. 
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om uw energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen of mailen met het Regionaal Energieloket. Als het nodig is, kunnen zij u doorverwijzen naar specialisten voor een uitgebreid (bouw- en installatietechnisch) advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Meer informatie

Kijk op de website van het Regionaal Energieloket of bel (088) 52 54 110. Het Regionaal Energieloket is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Naast een online loket hebben we ook een fysiek duurzaamheidsloket in het gemeentehuis. Het fysieke loket is elke tweede donderdagmiddag in de maand open van 13:00 tot 17:00 uur. 

  • Op afspraak: van 13:00 tot 15:30 kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak maken kan via de website van het duurzaamheidsloket​​​​​​​
  • Vrije inloop: van 15:30 tot 17:00 uur is er vrije inloop. Een afspraak hiervoor is niet nodig. 

Pin It on Pinterest

Share This