De jaarlijkse Dag van het Renkums Beekdal op zaterdag 25 mei staat in het teken van het Heelsums Beekdal, ook een Renkums Beekdal. Ze vormen twee delen van een geheel, ter weerszijden van de Sandr van Wolfheze. Bezoek tussen 11 en 17 uur de tentoonstelling” Ideeën voor een beter Beekdal” en geniet van muzikale optredens.

In oktober 2018 organiseerde Natuurmonumenten een Streekconferentie om met Renkumers te praten over hun wensen en ideeën over het Heelsums Beekdal. Uit dit initiatief zijn een tiental werkgroepen voortgekomen die met hun idee aan de gang gingen. Vanaf 25 mei presenteren deze werkgroepen zich met een tentoonstelling in het Informatiecentrum Renkums Beekdal.

Kijk voor meer informatie op de website van Renkums Beekdal en het facebook event.

Renkum Verduurzaamt Samen, hét netwerk en initiatief om tot een klimaatneutraal en klimaatrobuust Renkum te komen, organiseert in de week van 24 tot en met 27 juni de Renkumse Klimaatweek.

Tijdens deze week kunt u aan verschillende activiteiten meedoen en heeft u de mogelijkheid om u te laten inspireren en informeren. Denkt u daarbij aan een informatiebijeenkomst over het opwekken en besparen van energie of een excursie naar een duurzaam initiatief in onze gemeente.

Aanmelden